Ποιοί Είμαστε

Η Anthea’s πρεσβεύει την επιθυμία μας για έναν πιο υγιεινό και φυσικό τρόπο ζωής! Έχοντας ζήσει όλα αυτά τα χρόνια σε πόλεις, εκθέτοντας το σώμα και την ψυχή μας σε πίεση και στρες, νιώσαμε ξαφνικά την ανάγκη να αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες.

 

Η ζωή στην Ελλάδα, μια χώρα ευλογημένη για τις φυσικές της ομορφιές και δυνατότητες, σήμαινε ότι βαθιά μέσα μας ξέραμε ακριβώς ποια θα ήταν τα επόμενα βήματα μας. Η Κέα (ή Τζιά) είναι ένα πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί στο Αιγαίο πέλαγος, το οποίο επισκεπτόμασταν συχνά τα τελευταία χρόνια στις διακοπές μας, και το οποίο 'αφηνε πάντα μια πολύ θετική ενέργεια επάνω μας. Σταδιακά αποφασίσαμε ότι θέλαμε να περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο εδώ, και σύντομα γοητευμένοι με την φύση του νησιού καταπιαστήκαμε με τις βιολογικές καλλιέργειες. Η δημιουργία της Anthea's μας ενέπνευσε ακόμα περισσότερο να ξαναγυρίσουμε στις ρίζες μας, στις παραδόσεις και να ανακαλύψουμε όλους αυτούς τους θησαυρούς που η φύση μας προσφέρει απλόχερα.

 

Ελπίζουμε ότι και εσείς θα απολαύσετε τα φυσικά μας προϊόντα και θα γίνετε ενεργό κομμάτι του κόσμου της Anthea's, που είναι γεμάτος από την θετική ενέργεια και την αρμονία της φύσης, εκτίμηση για όλα τα όμορφα πράγματα γύρω μας και αισιοδοξία για όλα όσα μας επιφυλάσσει το μέλλον.

 

Με αγάπη,

Anthea's

 

Υ.Σ Δεν είναι ποτέ αργά να φροντίσετε το σώμα σας, να γαληνέψετε την ψυχή σας και να κρατάτε μέσα σας τις όμορφες στιγμές της ζωής!