Ποιοί Είμαστε

Η ιστορία της Anthea’s πρεσβεύει την επιθυμία της οικογένειας μας για έναν πιο υγιεινό και φυσικό τρόπο ζωής! Έχοντας ζήσει όλα αυτά τα χρόνια σε πόλεις, εκθέτοντας το σώμα και την ψυχή μας σε πίεση και στρες, νιώσαμε ξαφνικά την ανάγκη να αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες και παραστάσεις.

 

Η ζωή στην Ελλάδα, μια χώρα ευλογημένη με τις φυσικές της ομορφιές και δυνατότητες, σήμαινε ότι βαθιά μέσα μας ξέραμε ακριβώς ποια θα ήταν τα επόμενα βήματα μας. Η Κέα (ή Τζιά) είναι ένα πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί στο Αιγαίο πέλαγος, το οποίο επισκεπτόμασταν συχνά τα τελευταία χρόνια στις διακοπές μας, και το οποίο άφηνε πάντα μια πολύ θετική και χαλαρωτική ενέργεια επάνω μας. Σταδιακά αποφασίσαμε ότι θέλαμε να περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο εδώ, και σύντομα γοητευμένοι με την φύση του νησιού καταπιαστήκαμε με τις βιολογικές καλλιέργειες. Η δημιουργία της Anthea's μας ενέπνευσε ακόμα περισσότερο να ξαναγυρίσουμε στις ρίζες μας, στις ελληνικές παραδόσεις και να ανακαλύψουμε όλους αυτούς τους θησαυρούς που η φύση μας προσφέρει απλόχερα.

 

Ελπίζουμε ότι και εσείς θα απολαύσετε τα φυσικά μας προϊόντα και δοκιμάζοντας τα θα γίνετε μέλος του κόσμου της Anthea's. Ενός κόσμου ο οποίος είναι γεμάτος από τη θετική ενέργεια και την αρμονία της φύσης, μία βαθιά εκτίμηση για όλα τα όμορφα πράγματα γύρω μας και προσήλωση στην προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων με τα οποία μοιραζόμαστε αυτό τον υπέροχο πλανήτη!

 

Με αγάπη,

Anthea's

 

Υ.Σ Μην ξεχνάτε ότι ποτέ δεν είναι αργά να μάθετε πώς να φροντίζετε το σώμα και τη ψυχή σας, να τρώτε υγιεινά και να εκτιμάτε τις όμορφες στιγμές της ζωής!