Η Anthea’s στο PYRNA Deli – OPEN DAY!

Η Anthea’s στο PYRNA Deli – OPEN DAY!

To Σάββατο 23/04 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το ΠΥΡΝΑ Deli – OPEN DAY! Μία ολοήμερη γιορτή γεύσεων με ξεχωριστά Ελληνικά προϊόντα που παρουσιάσαμε παραγωγοί από διάφορα μέρη της όμορφης χώρας μας! Ετοιμάσαμε τον πάγκο με τα αγνά μας προϊόντα απο νωρίς και πραγματικά η ανταπόκριση όλων ήταν συγκινητική! Το αγνό θυμαρίσιο μέλι μας, το βιολογικό μας παστέλι με αμύγδαλο, το φυσικό θαλασσινό αλάτι μας, η υπερτροφή Anthea's Bee Elixir (μέλι, γύρη, πρόπολη και βασιλικός πολτός σε ένα!), τα φυσικά μας μελισσοκέρια με άρωμα μελιού, οι αγνές κεραλοιφές μας και το νέο φυσικό scrub σώματος με αμύγδαλα έδωσαν το παρόν!  

 

IMG_6008

Ήταν πραγματικά μία υπέροχη ημέρα, και ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ήρθατε να μας στηρίξετε! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ΠΥΡΝΑ για την πρόσκληση συμμετοχής μας, καθώς και για την καταπληκτική οργάνωση της εκδήλωσης!  

 

mumveru2

Λίγα λόγια για την ΠΥΡΝΑ:  

Η ΠΥΡΝΑ είναι μη  κερδοσκοπική πολιτιστική αστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2000, με σκοπό την προαγωγή της έννοιας της δια βίου μάθησης και την παροχή δυνατοτήτων για την επέκταση της γνώσης, την προσωπική ανάπτυξη και τη δημιουργική ψυχαγωγία για ενήλικες και παιδιά. Στο χώρο της, μια κηφισιώτικη μονοκατοικία με κήπο, στην οδό Κοκκιναρά 43, στην Κηφισιά, γίνονται καθημερινά ομιλίες, εργαστήρια, θεματικές βραδιές, μαθήματα μαγειρικής, οργανώνονται πρωτότυπες περιηγήσεις και εκδρομές, ενώ επιμελημένες ψυχαγωγικές δραστηριότητες περιμένουν τα παιδιά! Πολύ σημαντικές είναι και οι φιλανθρωπικές δράσεις που διοργανώνονται από την ΠΥΡΝΑ με την συμμετοχή των συμπολιτών μας!  

ΠΥΡΝΑ Deli  

Από τον Δεκέμβριο του 2015 λειτουργεί στο χώρο της ΠΥΡΝΑ και το πανέμορφο ΠΥΡΝΑ Deli! 'Ενας πραγματικά υπέροχος χώρος/πωλητήριο που φιλοξενεί εξαιρετικά και πρωτότυπα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που στοχεύουν να αναδείξουν τις ελληνικές γεύσεις στις παγκόσμιες αγορές. Εκεί θα βρείτε φυσικά και τα φυσικά προϊόντα της Anthea's που σας περιμένουν να τα γευτείτε!

 

deli

FacebookTwitterPrintFriendly