Τα προϊόντα μας

Όλα τα προϊόντα της Anthea’s προέρχονται από καλλιέργειες που γίνονται σύμφωνα με τους νόμους της φύσης, με αγάπη και σεβασμό!

 

Τα φυτά και τα βότανα που βρίσκονται στα κτήματα μας στην Κέα μεγαλώνουν φυσικά, χωρίς την χρήση λιπασμάτων, φαρμάκων ή ορμονών. Το έδαφος και τα νερά έχουν εξεταστεί προσεκτικά, είναι ελευθέρα από χημικά κατάλοιπα, και δεν αποτελούν κίνδυνο μόλυνσης για τις καλλιέργειες μας.

 

Το μέλι μας παράγεται στην περιοχή  Σπαθί, που ήταν από την αρχαιότητα, ένα από τα κέντρα της μελισσοκομίας στο Αιγαίο! Με σεβασμό στο πλούσιο οικοσύστημα της νήσου και στους εποχιακούς κύκλους της φύσης,  παρακολουθούμε τα μελίσσια μας καθ όλη την διάρκεια του χρόνου. Παράγουμε και συλλέγουμε το μέλι μας με υπευθυνότητα και συνεχή ενημέρωση στις πρακτικές της ορθής οικολογικής μελισσοκομίας, χωρίς την χρήση φαρμάκων ή βλαβερών ουσιών. Κατευθείαν, με άθερμη επεξεργασία,  το μέλι εξάγεται και τυποποιείται στην σύγχρονη μελισσοκομική μας μονάδα στον Μυλοπόταμο, εφαρμόζοντας τους αυστηρότερους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε την άριστη ποιότητα του, που εμπεριέχει όλα τα αρώματα του θυμαριού, μαζί με τις ανεκτίμητες θεραπευτικές και θρεπτικές ιδιότητες του μέχρι την τελευταία σταγόνα του βάζου!

 

Σχετικά με τις επιλογές των προϊόντων της Anthea’s που προέρχονται από άλλες περιοχές της Ελλάδας, είμαστε πολύ αυστηροί και επιλεκτικοί στις επιλογές μας, και φροντίζουμε να συνεργαζόμαστε με παραγωγούς με τους οποίους μοιραζόμαστε  τα ίδια αυστηρά κριτήρια οργανικών έλεγχων καλλιέργειας, έχουμε την ίδια αντίληψη  και το ίδιο όραμα! Επιπλέον πάντα υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά σχετικά με την προέλευση του κάθε προϊόντος.

 

Είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά μας και με χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας την ποικιλία προϊόντων της Anthea’s:

 

  • Το μοναδικό θυμαρίσιο μέλι μας
  • To υπέροχο ανθόμελο μας
  • Το "μαγικό" Anthea's Bee Elixir (Μέλι, Πρόπολη, Γύρη και Βασιλικός Πολτός σε ένα!)
  • Τα φυσικά μας μελλισοκέρια με άρωμα μελιού!
  • Το αγνό μας βαλσαμέλαιο από Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο και Άνθη Σπαθόχορτου
  • Το αγαπημένο μας μελισσοκέρι με βαλσαμέλαιο
  • Τα βιολογικά μας γλυκά αμύγδαλα
  • Το φυσικό μας αλάτι Κυθήρων με άρωμα θάλασσας!
  • Οι νόστιμες φακές μας από τον Θεσσαλικό κάμπο
  • Τα υπέροχα φραγκόσυκα μας

 

Ζητάμε την κατανόηση σας αν κάποια από τα προϊόντα μας εξαντλούνται γρήγορα. Αυτό οφείλεται στο ότι προχωράμε βήμα βήμα μαζί με τις εποχές της φύσης και δεν χρησιμοποιούμε συστατικά που θα επιτάχυναν ή θα αύξαναν την παραγωγή μας. Συνεχίζουμε να ερευνούμε για νέα ποιοτικά προϊόντα και συνεργασίες, ώστε να αυξήσουμε τις επιλογές που σας προτείνουμε!