Ποιοι Είμαστε

H Anthea’s είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί της Κέας. Όλα τα φυσικά προϊόντα της Anthea’s προέρχονται από πρακτικές και καλλιέργειες που γίνονται σύμφωνα με τους νόμους της φύσης, με αγάπη και σεβασμό προς αυτήν! Τα βιολογικά μας φραγκόσυκα και αμύγδαλα που βρίσκονται στα κτήματα μας μεγαλώνουν φυσικά, χωρίς την χρήση φαρμάκων ή ορμονών. Το έδαφος και τα νερά έχουν εξεταστεί προσεκτικά, είναι ελευθέρα από χημικά κατάλοιπα, και δεν αποτελούν κίνδυνο μόλυνσης για τις καλλιέργειες μας.

 

Το αγνό ακατέργαστο θυμαρίσιο μέλι μας παράγεται στην περιοχή  Σπαθί, που ήταν από την αρχαιότητα, ένα από τα κέντρα μελισσοκομίας στο Αιγαίο! Με σεβασμό στο πλούσιο οικοσύστημα της νήσου και στους εποχιακούς κύκλους της φύσης,  παρακολουθούμε τα μελίσσια μας καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Παράγουμε και συλλέγουμε το μέλι μας με υπευθυνότητα και συνεχή ενημέρωση στις πρακτικές της ορθής οικολογικής μελισσοκομίας, χωρίς την χρήση φαρμάκων ή βλαβερών ουσιών. Κατευθείαν, με άθερμη επεξεργασία,  το μέλι εξάγεται χωρίς περαιτέρω επεξεργασία και τυποποιείται στη σύγχρονη πιστοποιημένη με ISO 22000:2005 μελισσοκομική μας μονάδα, εφαρμόζοντας τους αυστηρότερους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε την άριστη ποιότητα του, που εμπεριέχει όλα τα αρώματα του θυμαριού, μαζί με τις ανεκτίμητες θεραπευτικές και θρεπτικές ιδιότητες του μέχρι την τελευταία σταγόνα του βάζου!

 

Είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά μας και με χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας την ποικιλία προϊόντων της Anthea’s:

 

  • Το ακατέργαστο θυμαρίσιο μέλι μας
  • To ακατέργαστο ανθόμελο μας
  • Το Anthea’s Bee Elixir (Μέλι, Πρόπολη, Γύρη και Βασιλικός Πολτός σε ένα!)
  • Το χειροποίητο παστέλι μας, με θυμαρίσιο μέλι, βιολογικά αμύγδαλα και ξύσμα πορτοκαλιού
  • Τα βιολογικά μας γλυκά αμύγδαλα
  • Τα βιολογικά μας φραγκόσυκα
  • Τον φυσικό άνθο αλατιού απο τα Κύθηρα
  • Το αγνό μας βαλσαμέλαιο από Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο και Άνθη Σπαθόχορτου
  • Η αγνή μας κεραλοιφή με βαλσαμέλαιο
  • Τις προτάσεις μας για γάμους, βαφτίσια, και εταιρικά δώρα!

 

Το 2017 η Anthea’s κέρδισε 2 βραβεία γεύσης Great Taste Awards! Συγκεκριμένα μας απονεμήθηκε ένα βραβείο Great Taste -2 αστέρων για το ακατέργαστο θυμαρίσιο μέλι μας, το οποίο σημαίνει ότι οι κριτές το χαρακτήρισαν «πραγματικά εξαιρετικό», και ένα βραβείο Great Taste- 1 αστεριού για το χειροποίητο παστέλι μας, το οποίο σημαίνει ότι οι κριτές το χαρακτήρισαν «πεντανόστιμο»!

 

Ζητάμε την κατανόηση σας αν κάποια από τα προϊόντα μας εξαντλούνται γρήγορα. Αυτό οφείλεται στο ότι προχωράμε βήμα βήμα μαζί με τις εποχές της φύσης και δεν χρησιμοποιούμε συστατικά που θα επιτάχυναν ή θα αύξαναν την παραγωγή μας.