Η Anthea’s στην SIAL 2016 στο Παρίσι!

Η Anthea’s στην SIAL 2016 στο Παρίσι!

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Anthea’s θα συμμετάσχει στην 27η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2016 στο Παρίσι!

Με τη στήριξη της Περιφέρειας  Νοτίου Αιγαίου που στοχεύει στην ανάδειξη και την προώθηση εκλεκτών τοπικών πιστοποιημένων προϊόντων, θα είμαστε ανάμεσα στις εταιρείες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και συγκεκριμένα την περιοχή του Νοτίου Αιγαίου όπου βρίσκεται η αγαπημένη μας Κέα!

Η συγκεκριμένη Έκθεση έχει ιδιαίτερα υψηλή επισκεψιμότητα, προσελκύοντας εισαγωγείς, διανομείς και αγοραστές από όλο τον κόσμο.  Ήδη το παρόν έχουν δηλώσει εκπρόσωποι 100 διαφορετικών χωρών και 160,000 επαγγελματίες του κλάδου που θα επισκεφθούν την SIAL Paris 2016 εκείνες τις ημέρες!   

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί  16-20 Οκτωβρίου 2016 στο Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte στη Γαλλία. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να γευτείτε τα αγνά προϊόντα της Anthea’s! Συγκεκριμένα θα παρουσιάσουμε το αγνό Θυμαρίσιο Μέλι μας, το Bee Elixir (Μέλι, Γύρη, Πρόπολη και Βασιλικός Πολτός), το χειροποίητο Παστέλι μας, τον φυσικό Ανθο Αλατιού μας, καθώς και τα βιολογικά μας Αμύγδαλα και Φραγκόσυκα! Θα μας βρείτε στο Περίπτερο 1 D151.

Ώρες Λειτουργίας:

•             Κυριακή με Τετάρτη: 9.30–18.00

•             Πέμπτη: 9.30–17.00. Τελευταία ώρα εισόδου στις 14.00

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της SIAL Paris: https://www.sialparis.com

 

FacebookTwitterPrintFriendly