Μαζί με “ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ”

Μαζί με “ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ”

Φέτος τα Χριστούγεννα, συμμετείχαμε χωρίς δεύτερη σκέψη, στο ετήσιο Bazaar που διοργάνωσε η ομάδα εθελοντών «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου», στην μεγάλη της προσπάθεια για την προστασία και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων της περιοχής.

Σκοπός όλων όσων συμμετείχαμε ήταν να στηρίξουμε έμπρακτα το σημαντικό έργο αυτής της πραγματικά άξιας ομάδας εθελοντών προκειμένου να σωθούν και να βοηθηθούν αδέσποτα ζώα τα οποία ζουν σε άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες….

Οι άνθρωποι αυτοί, μια ομάδα που αποτελείται κατεξοχήν από εθελοντές φιλόζωους πολίτες δίνει καθημερινή μάχη για την σίτιση αλλά και την ανακούφιση των ταλαίπωρων αυτών ζώων που δεν επέλεξαν να είναι εκεί, να ζουν έτσι και να απειλείται καθημερινά η ζωή τους … Στις εβδομαδιαίες εξορμήσεις τους ταΐζουν αμέτρητα ζώα και τους προσφέρουν την ιατρική βοήθεια που χρειάζονται, ενώ παράλληλα τρέχουν και προγράμματα υιοθεσίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Όπως φάνηκε και φέτος στα 4 χρόνια δράσης τους, η στήριξη του κόσμου έχει υπάρξει πέρα για πέρα συγκινητική. Πολλοί φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο «μικρό και όμορφο υπόγειο» στου Ψυρρή σε μία πραγματική γιορτή αλληλεγγύης και αγάπης για τις αδέσποτες ψυχές του Ασπρόπυργου. Έκαναν τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια τους, αγόρασαν τους παραδοσιακούς λαχνούς και ενημερώθηκαν για τα πανέμορφα αδέσποτα ζωάκια που ψάχνουν ένα παντοτινό σπίτι!

 

IMG_4069

Όπως πολύ σωστά αναγραφόταν και στις αφίσες των εθελοντών «Χριστούγεννα χωρίς ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ δεν γίνονται….». Όμως ειδικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, και για να συνεχιστούν σημαντικές προσπάθειες σαν και αυτή, είναι σημαντικό να συνεισφέρουμε όλοι μας- όπως και όσο μπορεί ο καθένας – καθολη την διάρκεια του χρόνου! Για να ενημερωθείτε και εσείς αναλυτικά για το έργο της ομάδας των Φαντασμάτων του Ασπρόπυργου, να μάθετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε και να γνωρίσετε τα πανέμορφα ζωάκια προς υιοθεσία, επισκεφτείτε την σελίδα τους στο Facebook: https://www.facebook.com/Fantasmata.Aspropyrgou

 

kantdog1

FacebookTwitterGoogle+PrintFriendly