Η Anthea’s είναι Famous For A Reason!

Η Anthea’s είναι Famous For A Reason!

Οι άνθρωποι πίσω από το whisky “The Famous Grouse” δηλώνουν πάντα αφοσιωμένοι στην ιδέα ότι στη ζωή δεν αξίζει να κυνηγάς τη φήμη – αλλά να κάνεις το σωστό. Αν προσπαθήσεις να κάνεις κάτι πραγματικά καλά, τότε η φήμη θα ακολουθήσει.

Αυτή η φιλοσοφία είναι και η ψυχή του brand τους από το 1800. Ο ιδρυτής τους Matthew Gloag, αναζήτησε τους καλύτερους συνεργάτες και προμηθευτές,με το ιδανικό blend κατάρτισης και αυθεντίας. Αυτοί οι άνθρωποι δημιούργησαν το Grouse brand. Το όραμα του ήταν να φτιάξουν το καλύτερο blended whisky. Με το πέρασμα του χρόνου το brand κέρδισε τόση φήμη που μετονομάστηκε σε “The Famous Grouse”, ένα whisky που είναι Famous For A Reason σε όλο τον κόσμο

 

FAMOUS

 

Και πάνω σε αυτή την λογική βασίζεται και η παγκόσμια βεληνεκούς καμπάνια τους Famous For A Reason! Μια καμπάνια που φιλοξενεί ιστορίες ανθρώπων που έγινα famous για τις πράξεις τους, και όχι γιατι κυνήγησαν τη φήμη. Είμαστε πολύ περήφανοι που η Anthea’s και η Καλλιόπη Γεωργαντή, η «ψυχή» της οικογενιακής μας εταιρείας, επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στο Famous For A Reason και να παρουσιάσουν την ιστορία μας!

«Τα Ελληνικά προϊόντα της Anthea’s έχουν καταγωγή απο τη Τζια, αλλά ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο! Η Καλλιόπη Γεωργαντή, μία εκ των ιδρυτών της Αnthea’s, μπορεί  να δημιουργήσε αυτή τη μικρή οικογενειακή επιχείρηση μέσα στη κρίση, αλλά με σεβασμό στη φύση και τα «δώρα» που προσφέρει απλόχερα και με επιμονή στα αγνά προϊόντα, κατάφερε να την κάνει να ξεχωρίσει, εντός και εκτός συνόρων. Μέλι, αμύγδαλα, φακές και πολλά ακόμα προϊόντα, κλείνονται μέσα σε όμορφα βαζάκια και λένε τη δική τους ιστορία, με άρωμα  Ελλάδας.»

 

Δείτε το βίντεο/αφιέρωμα #famousforareason


 

FacebookTwitterGoogle+PrintFriendly