Η συνταγή της Anthea’s για το υδρόμελο!

Η συνταγή της Anthea’s για το υδρόμελο!

Ο Έλληνας φιλόσοφος Ιπποκράτης, η αλλιώς ο Πατέρας της Ιατρικής,  αποκαλούσε το μέλι τον “ΧΡΥΣΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ” και σύστηνε κάθε μέρα το υδρόμελο, δηλαδή χλιαρό νερό με μέλι, σαν το μυστικό για την μακροζωία και την καλή υγεία!

Για να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο ενδιαφέροντα και ευεργετικά για εσάς, σας προτείνουμε να προσθέσετε σε αυτή την αρχαία Ελληνική συνταγή,  λεμόνι, τζίντζερ και κανέλα!

Επομένως για να κάνετε αυτό το τόσο-καλό-για-εσάς-υδρόμελο θα χρειαστείτε:

  • Ένα φλιτζάνι φρέσκο-βρασμένο νερό
  • 1 κουταλιά θυμαρίσιο μέλι της Anthea’s
  • 1 φέτα βιολογικό λεμόνι
  • 1 ξυλαράκι κανέλας
  • 1 φέτα βιολογικό τζίντζερ

Απλά τοποθετήστε το ξυλαράκι κανέλας στο φρεσκο-βρασμένο νερό και αφήστε το για δύο λεπτά. Αφαιρέστε το και μόλις κρυώσει λίγο το νερό (γίνει χλιαρό) προσθέστε το θυμαρίσιο μέλι της Anthea’s και τις φέτες από λεμόνι και τζίντζερ. Αφήστε το λεμόνι και το τζιντζερ για τρία λεπτά και αφαιρέστε τα. Ανακατέψτε καλά και απολαύστε το σπιτικό σας υδρόμελο! Μπορείτε να το πιείτε το πρωί ή το βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Τα οφέλη όλων αυτών των συστατικών συνδυασμένων μαζί όχι μόνο θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα και θα θεραπεύσουν το κρύωμα σας και τον ερεθισμένο λαιμό σας, αλλά θα τονώσουν τον μεταβολισμό σας και θα σας αποτοξινώσουν!

FacebookTwitterPrintFriendly