Το σύγχρονο τυποποιητήριο μελιού της Anthea’s!

Το σύγχρονο τυποποιητήριο μελιού της Anthea’s!

Στις εγκαταστάσεις της Anthea's στον Μυλοπόταμο της Κέας, λειτουργεί και το υπερσύγχρονο τυποποιητήριο μελιού μας (Αρ.Καταχώρησης 85-SM-05)! Οι εγκαταστάσεις μας διασφαλίζουν την διαδικασία της μελιτοεξαγωγής, αποθήκευσης και τυποποίησης των μελισσοκομικών προϊόντων μας σύμφωνα με την Κοινοτική Νομοθεσία ενώ εφαρμόζεται πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000.

Το μέλι μας παράγεται και συλλέγεται με υπευθυνότητα, έχοντας συνεχή ενημέρωση στις πρακτικές ορθής οικολογικής μελισσοκομίας χωρίς την χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων ή βλαβερών ουσιών.

Για εμάς αποτελεί πρόκληση, το «πάντρεμα» των παραδοσιακών πρακτικών μελισσοκομίας, με την χρήση ενός σύγχρονου εξοπλισμού παραγωγής και τυποποίησης, σεβόμενοι πλήρως τις απαιτήσεις του καταναλωτή και των αρχών υγιεινής. Τελικός στόχος μας είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας αναδεικνύοντας τις πλούσιες γεύσεις και τα αρώματα της κυκλαδίτικης γης!

Στο παρακάτω βίντεο/αφιέρωμα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, μπορείτε να ξεναγηθείτε και εσείς στον μαγικό κόσμο της Anthea's! Δείτε τις καλλιέργειες με τα βιολογικά μας φραγκόσυκα και τις αμυγδαλιές μας, τα μελλίσια και το τυποποιητήριο μελιού μας!

Ευχαριστούμε θερμά το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την επίσκεψη του και την τιμή που μας έκανε να προβάλει τις νέες μας εγκαταστάσεις!

(http://www.e-kyklades.gr/travel/OrganizationDetails?orgid=29471&lang=el&type=products®ionCd=KEA®ionDesc=%CE%9A%CE%95%CE%91®ionLoc=kyklades)

 

 

FacebookTwitterGoogle+PrintFriendly